Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Klockan 15 stod vi still och


Sjöng


Hemma bland familjen
efter 30 dagar i oroligheter
bland skrik och bränder
predikningar och flaggträning

Mat som smakade lump
kaffekoppar utan handtag
han där i hörnet som
vaggade av och ann
med en bolmande cigarr

Fem timmar sömn
under trasiga tälttak
där regnet sipprade in
Är detta livet som pågår
eller en vänskapsträff
bland fattiga och rika




Fri vers av Irene Backström
Läst 59 gånger
Publicerad 2022-06-08 15:34



Bookmark and Share


  Jan Widströmer VIP
Låter påfrestande. Frågan på slutet därmed relevant.
2022-06-09
  > Nästa text
< Föregående

Irene Backström
Irene Backström