Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ladyn

Lady...
utsökt och elegant.
Lady,
mjölkvit hy och en aning stram.
Ljuset och vågor i håret.
Min vision kan ha fel ?
Jag öppnar för Ladyn, tyst och försiktigt,
så att ingen hör,
så att ingen vet.
Är du ensam där i ditt hus, i din värld.
Står du vid fönstret och tittar ut ?
Jag är här, på andra sidan...av staketet.
Vandrar bland gamla villor och blommande träd.
Vandrar bland svunna tider,
ger mig hän åt det som är kvar.
Ladyn,
vi känner inte varandra
men
Tack.




Fri vers av Amles
Läst 91 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-06-08 20:57



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En ljuvlig presentation av en utsökt kvinna. Och en svunnen tid. Stämningen fångad perfekt!!
2022-07-19

    ej medlem längre
En ljuvlig presentation av en utsökt kvinna. Och en svunnen tid. Stämningen fångad perfekt!!
2022-07-19
  > Nästa text
< Föregående

Amles