Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
författarinna


Ingen titel

Hon var som en öppen bok,
som vagina på gynbesök.
Allting gick att skåda
utan några hemligheter.
Hon skrev böcker om sina känslor,
detta gick bra att sälja
så hon levde bekvämligheter.

Från sitt färgglada renoverade rum,
drog hon världen runt,
tog med sig all möjlig strunt.

Hon var glad och predikade runt,
i sin blommiga cykelkorg,
samlade hon guld.




Fri vers av Amles
Läst 41 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-10-10 15:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Amles