Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det vanliga


varför ställdes inga frågor om det svåra
när allt var vanlig vardag

varför det vanliga inte släppte in det svåra
förstår jag nu
när det svåra är stum vardag
och det vanliga ointagliga små minnesöar
att vila i




Fri vers av Almagrundet
Läst 163 gånger
Publicerad 2022-06-09 17:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Almagrundet
Almagrundet