Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Atmosfären i Messier 110 får mig att höra


De röda Stararnas toner


Det här århundradet
reser jag till din hemplanet
och din utställning

Tack för att du ordnat resan
och att vi hinner ses först
jag tror inte du känner igen mig

Vi har utvecklats en hel del
annorlunda än det stod i facit här

Skickar en kyss till din
minnesbank....




Fri vers av Irene Backström
Läst 49 gånger
Publicerad 2022-06-10 06:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Irene Backström
Irene Backström