Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ibland såg jag dina ögon emellan bladen


men de var någon annans

Du band dig fast
stretade emot
gömde dig i skuggorna

Skulle inte följa med
klagade i timmar
tills månen kom

gick jag ifrån dig
och din sorgsna klagan
men du var där ändå




Fri vers av Irene Backström
Läst 86 gånger
Publicerad 2022-06-10 18:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Irene Backström
Irene Backström