Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara mitt eget


Rum med pensel


Jag fanns mest inte här
målade mina egna tavlor
landskap suddigt gula

När det var som värst
blev de fabriksgrått
regnigt blött

Behövde inte kafferepen
lösa världens gåtor
prata bakom ryggen




Fri vers av Irene Backström
Läst 49 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-06-12 22:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Irene Backström
Irene Backström