Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Någon gång någonstans


Finns min Stad


Hon var inte omtyckt
av de som ansåg sig vara kloka
som hade rätt att döma

Själv var hon ensam
höll sig mest hemma
men arbetade mycket

Människor som behövde
hjälp prata kom gärna till henne
och hon hjälpte så gott hon kunde

Hon behövde leva sitt liv
vara glad och orka
men så blev det inte




Fri vers av Irene Backström
Läst 48 gånger
Publicerad 2022-06-12 22:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Irene Backström
Irene Backström