Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vi vet alltför sent att vi


Saknar

Han reste med en Cirkus
han var värlsbäst som jonglör
alla flickors favorit

hans svarta hår var lockigt
hans ögon bruna
men i dem fanns saknad

längtan till Oceanens stränder
där han en gång varit lycklig
där han känt kärlek




Fri vers av Irene Backström
Läst 48 gånger
Publicerad 2022-06-12 22:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Irene Backström
Irene Backström