Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagen som är

 

 

 

Ute är det grått och trist

 

regnet vräker ner från tunga moln

 

dagen känns bra ändå

 

jag har skapat ett inre solsken




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 159 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2022-06-13 09:57



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Dikt av en levnadskonstnär. Man får göra något själv!
2022-06-14

  Lehva VIP
Vi är delvis ansvariga för vårt eget välmående. När vi är på botten är det svårt att skapa ett inre solsken. För det mesta går det bra. Tycker om texten.
2022-06-14

  Blomma-Stjärna VIP
jag ler när jag läser o får solsken inom mig!
2022-06-13

  Eva Helene VIP
Så fint att kunna skapa ett inre solsken!
Här har jag liknande väder, men allt emellanåt så skiner solen. Annars får jag försöka göra som du. :)
2022-06-13

  Öknens Ros VIP
Låter som en bra ide'.
2022-06-13

  Niliboy
Så fint!
2022-06-13

  Olof Lagerhorn VIP
Ja, man måste söka upp och ta vara
på sitt inre ljus.

2022-06-13

  Vindsvala VIP
Stort när man kan ta det så i de mörka dagarna.
2022-06-13

  Maria Sundelin VIP
Ibland är det skönt med sådana dagar
Kramar
2022-06-13

  Sparvögat VIP
Gråa dagar som skapar sitt eget inre ljus, så vackert…
2022-06-13
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP