Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dina steg är dina egna

Du berör mig
Dina händer darrar
Av mediciner
Som gör dig lugn
Dina dippar
Har blivit färre
Dina skratt
Likaså

Du berör mig
Min sköra flicka
Borde sett
Men såg för sent
Mitt barn
Har blivit kvinna
Och jag följer
På distans

Dina steg
är dina egna














Fri vers av Lehva VIP
Läst 146 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2022-06-13 22:29



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
säkert en stark flicka.
2022-06-15

  Marita Ohlquist VIP
Berörande text, varav hjärtat är fullt skriver pennan.
2022-06-15

    Lena Staaf VIP
Stark och ömsint text. Hudlös.
2022-06-14

  till E
Texten är enkel men berör. Det vet du.
2022-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Lehva
Lehva VIP