Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag såg molntappar fenor nät


Bläckfiskar


Följde vinden
morgondimmans dis
drog mig sakta ner

till båten segel
klibbade sig fast
höll mig kvar

Muller starkt och klart
från tunga moln i väster
allt blev ett inferno

Jag somnade bland
höga kalla vågor
med smak av salt




Fri vers av Irene Backström
Läst 82 gånger
Publicerad 2022-06-15 09:42



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Bordade av pirater kan vi ändå gå till
bilboteket och läsa text från en lånad
dator som egendomligt nog påminner
om min egen, den har orm om sig
att fungera också och nu läser jag texter.
2022-06-16
  > Nästa text
< Föregående

Irene Backström
Irene Backström