Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tystnad

Alltså, 
jag vet att jag låter desperat,
men fattar ni inte?

Du är i vägen!
Fattar du inte att du förstör?
Under din präktiga yta döljer sig sanningen.


Har aldrig varit med om att någons tystnad,
kan såra mera än andras rop.

Grattis.

Du förstörde mig,
för,
det var väl det du ville?




Fri vers av inspiration.
Läst 302 gånger
Publicerad 2006-08-04 19:21



Bookmark and Share


  Flickan*i*L*för*Lycka*
Applåder så bra!
2006-08-13
  > Nästa text
< Föregående

inspiration.
inspiration.