Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En egen


Sommarsaga


Syrener vita som lakan
Maskrosor gula som solen
deras knoppar kan
vi steka i pannan
till vårsallad

Mormors Glasögon
blå som molnfri himmel
solrosor stora och höga
sommarens höjdare

Ni har så många namn
färger var ni trivs bäst
som att öppna en sagobok....




Fri vers av Irene Backström
Läst 40 gånger
Publicerad 2022-06-17 16:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Irene Backström
Irene Backström