Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att ha sin tid.


För närvarande


för den tid då
tungan är hårt ihopsydd
av någon galen kirurg.
för den tid när
fingrarna går sönder
istället för att böja sig
som svar.
för den tid när
skönheten eller godheten
eller sanning i hjärtat
tycks vara oärlig,
ha förfallit, eller inte alls
längre är i hjärtat,
närmar det sig.
för närvarande
kommer jag inte
att ångra mig
denna temporära skam.
men lägg dessa avsikter
till tiden
när Guds avbild
lyckas i sig själv.
då, du.




Fri vers av Koloristen
Läst 101 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-06-18 15:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Koloristen
Koloristen