Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Snart kommer


Sommar ren


Varje dag
har jag rest

tidig januarimorgon
med julklappspapper
i min ena jackficka

hejade på grannen med
tomteluvan på sig
där vid skräptunnorna

och sin röda plastpåse
God Jul! vinkade vi

och jag tappade en

påse med kvarglömda
julostkanter i snön




Fri vers av Irene Backström
Läst 56 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-06-20 10:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Irene Backström
Irene Backström