Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När livet leker

Lemi - när livet leker !
När man vet sitt eget bästa.
När man vet hur kossan ska mjölkas till sista droppet.
När man smilar snällt och låter dig ta ansvar.
När man manifesterar ur tomma intet.
(lätt naturligtvis) !
När man övertygar andra om sin existens.
Och får uppmärksamhet.
Lemi, när läpparna är jättestora.
Lemi, tjejen från byn som bor i staden.
När man haft kroppskomplex på 90-talet men nu mediterar man.













Övriga genrer av Amles
Läst 85 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-06-21 15:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Amles