Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


för-ringad


Förföriskt


Föraktad
Förtalad
Förkastad
Förvisad

Förringad
Förmenad
Förmanad
Förlamad

Försakad
Förbrukad
Förtappad
Förlorad

Förintad
Förstoppad
Förlegad
Försoffad

Förtegen
Förnummen
Förankrad
Förstummad

Förstulen
Förkovrad
Förivrad

Förlovad




Fri vers (Fri form) av stormengudrun VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2022-06-25 07:15



Bookmark and Share


  Gustav Stenqvist-Walter VIP
Men åh! DU. LYCKADES.

Jag säger bara det.
2022-06-26
  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP