Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En geting

Flög förbi

Med gul antenn

Såg bort

Mot dig

Närmare sig

Din axel

Satte sig ned

Sticka eller bara

Sticka  sin väg

Flög mot sitt

Honungs bo

Satte sig ned 

Surpla

Det var gott

Flög mot dig

Sista försök

Stack

 

 




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 96 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-06-27 13:09



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Fint.
2022-06-27

  alicja lappalainen VIP
ATT NÄRMA SIG NÅGOT SOM FINNS UTANFÖR OSS
2022-06-27
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP