Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Juninatt


juninatt
barnet sover med
halvöppna ögon




Bunden vers (Haiku) av Gunwale VIP
Läst 158 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2022-06-28 00:34



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Det gäller förstås att ta publiken med överraskning.
Barn brukar göra just det.
Då en mera vuxen minst väntar sig.
2022-06-28

    Lena Söderkvist VIP
Längtar efter att få busa förstås. Man kan aldrig vara nog förberedd. Rar text.
2022-06-28
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP