Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dessa underbara minnen vi får bära med oss,(minns du?)



Här blåste vi våra första bubblor och

skrubbade upp våra knän,

minns du?

Här cyklade vi som galna och

varje bil var en polis,

vi vägrade bli tagna

minns du?

Här byggde vi våra hem där vi

lekte under någon annans namn,

du var anna och jag kunde vara elin

Här mötte vi första kärleken

han var någon ouppnåelig,men vi slutade inte drömma

Här delade vi första cigaretten,

vi drog munbloss och tuggade tuggummi

Hela världen skulle bli vår en dag,

minns du?

Här satt vi första gången vi skolkade,

under eken i parken och solade och skrattade

Vi åt glass

Här någonstans förändrades något,jag vet inte vad

Vi?

Men vi har alltid dessa underbara minnen vi får

bära med oss genom livet

Och våra drömmar har vi kvar,

och på något sätt ska vi alltid hålla ihop med varann

Löftet

Minns du?








Fri vers av änglasjäl
Läst 377 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-08-05 02:44



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Och jag minns automatiskt tillbaka till när
jag själv var typ 6-14 år, uppväxten helt enkelt,
bästa kompisen som sedan..."försvann" nånstans
- barndomsminnen väl serverade!
2006-08-08

  kärleksbarn
men underbart, jag grinar nästan!
nostalogsikt, och vackert och sant...
tack!
2006-08-05

  Eline.P
Så bra du fångar känslorna av barndomsminnen, lek och ras, bästis, första förälskelser tjyvrökning och allt annat som hörde till..... Så blir vi vuxna och det känns som hela världsbilden förändras men minnen finns alltid kvar att plocka fram att värmas av och ibland förskräckas av, så fint du beskriver.
2006-08-05
  > Nästa text
< Föregående

änglasjäl
änglasjäl