Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kärlek som kvinnan vill de ska vara, fast vågar inte be om det. Skriven 2010. Kopierad från min andra sida Anna-Lisa.


En kvinnas dröm?

Kommer hem till dig, precis som vanligt
du möter mig i dörren och ger mig en kyss

Jag går och sätter mig i soffan
ser inte bordet innan jag gått runt hörnet
Där finns tända ljus, en champagneflaska, två glas och ostbricka med kex
Du ber mig sätta mig ner och du sätter dig bredvid mig
så nära som du aldrig gjort innan - kan känna din parfym
Du tar min hand och lägger den i din varma hand och kysser den
ger mig en kyss på munnen och frågar sedan om champagne
*Vad händer egentligen? De har aldrig hänt innan*

Du räcker över glaset med champagne och en varm känsla fyller hela min kropp
Röd i ansiktet, lite skakig och fundersam sitter jag i soffan framför dig och känner din hand som ligger på mitt lår
Du tittar mig i ögonen
*Har du cancer? Är du döende? Du är aldrig så söt och snäll mot mig*
När du tittar mig i ögonen visar du vem du är
äntligen öppnar du dig
Du är kär i mig och du tycker jag är söt
*men?*

Jag ryser i hela kroppen, säg något mer!
Jag dricker ur min champagne och du lägger ena armen omkring mig
du är aldrig romantisk så det är svårt
du är aldrig söt mot mig så det är svårt
du älskar aldrig så det är svårt

jag är romantisk och vill visa dig
jag är alltid söt mot dig och vill visa hur man är
jag älskar alltid.....




Fri vers av Anna-Louisa
Läst 71 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-07-02 19:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna-Louisa