Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt hjärta

Dörren öppnas.
Den slås upp.
Rätt in i väggen, handtaget slår sönder ytskiktet.

Åh vad jag önskar att de va du.
Om du ändå slog upp dörren, gjorde sönder ytskiktet på krogen.... åh.


När du glider in i solglasögon.
Säger hej.
Saknaden.


Alla sa till mig, någon som dör ung....de är en annan känsla.

Fuck you.

Bara slå upp dörren en gång till, stjäl en sparkcykel en gång till.


Jag har lovat och jag ska ta hand om din mor.

Vad som är händer.
Allt för dig mitt hjärta.




Fri vers (Fri form) av Anna-Louisa
Läst 58 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-11-01 22:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna-Louisa