Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min vän.

Alla hatar vi döden.
Jovisst.
De gör vi.

Men.
Men det är något vi alla vet är säkert.
Den vägen ska vi alla vandra.

Vissa bättre än andra.

Det finns vissa personer som klär med döden.
Det gör jag.
Jag klär med döden.

Men inte du.
Inte du!
Inte du min fina vän.
Inte du.
Min fantastiska vän.

Du går sönder.
Du går på riktigt sönder.
Ditt hjärta får mer och större hål.

Döden klär dig inte.

Du är inte som oss.
Du är inte som oss andra.

Du är förträfflig.

På riktigt.

Alla höjer dig till skyarna.

Men döden klär dig inte.
Du klär dig inte alls i döden.

Du ser den redan döda.
Du min vän.
Du ser den redan döda själen, du vill inte.
Inte igen.
Aldrig.

Du är inte som alla andra.

Du är förträfflig.

Så mycket jag kan säga.
En mening.

Jag älskar dig.
För att du är du




Fri vers av Anna-Louisa
Läst 62 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-05-11 22:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna-Louisa