Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tomas Andersson Wij. Tack för allt du gett mig, du är en förebild ?


Dock Martins i en vattenpöl.

Du satt där.
Gammal, i en gammal flanell och skrockade.
Du skrockade så gott.

Såg dig aldrig så.
Men jävlar!
När Tomas började sjunga, jag gick förbi.
Satte mig bredvid dig och du såg på mig.
Undrade vad jag för varelse.
Jag var ny.
Du var gammal.

Du sa att han sjöng "skit".
Du lyssnade inte.
Jag gjorde de.
Såg hur du gillade musiken...
Vägrade dock erkänna de.

Där satt du, mellan 80 och döden.
Där satt jag, ny.

Tack för allt du lärt mig, tack för stunden jag aldrig glömmer.

Tack.




Fri vers av Anna-Louisa
Läst 45 gånger
Publicerad 2023-07-01 00:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna-Louisa