Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Åh, hjälp

Hjälp.
Jag skriker.
Varför hör du mig inte?

Står ju för fan bredvid dig.
Skriker efter hjälp.

Hjälp mig!

Varje andetag gör mer och mer ont.

Se mig.
Står ju bredvid dig för i helvete!

Hjälp mig.

Känner hur hjärtat dunkar hårdare och hårdare för varje slag.

Hur KAN DU inte se mig?
Hur KAN DU inte höra mig?

Skriker högre.
Panik.
Ångest.

Lyssna för fan!
Hjälp mig!

Eller nej förresten.
Skit I de.
Hjälp mig inte.

Kan alltid bli kul att se vad som händer.




Fri vers av Anna-Louisa
Läst 42 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-01-01 01:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna-Louisa