Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En verklighet om gemenskap, dumskalle!


Vin och rött


Vad är blod
om inte vin?
Som gör oss runda,
inte platta.
Vad är rött
om inte blodet?
Motsatsen till bar luft,
till bart vatten.
Våra munnar öppnas
för att ge plats
åt luft och vatten.
Men mitt blod rinner
för att nå ditt blod.




Fri vers (Prosapoesi) av Koloristen
Läst 126 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-07-03 19:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Koloristen
Koloristen