Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En annan dag är jag


Borta


Staden låg där
stilla mellan granar i
blekt morgonljus

lyste på regnvåta gator
gatlyktorna slocknade
stadens bussar startade

Marianne låste upp dörren
dagens Frallor och Wienerbröd
skulle vara klara till 08.00





Fri vers av Irene Backström
Läst 51 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-07-04 14:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Irene Backström
Irene Backström