Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Små Stora Vackra Förlorade


Stenar


Du tycker om att lägga dina ord
på din älsklings efterrättstallrik

Att klippa hål i hennes älsklingströja
när hon är ledsen värmer ditt tunnblodiga hjärta

Ofta köper du nya näsdukar i siden dyra förståss
som hjälper henne torka sina tårar när du inte svarar

Du vet att du inte älskar henne
att ditt hjärta inte kan ge henne din blodröda kärlek

Förtvivlat sjukt efter henne som som tog med sig din kärlek
när hon gick....
finns du endast kvar likt en vilse lagd sten




Fri vers av Irene Backström
Läst 50 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-07-07 23:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Irene Backström
Irene Backström