Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till en viss person.


Bättre


Blir full
på téet
och smutsen
och röken.
Min avsikt är ädel.
Det är inte för dig
att smyga med.
Allt jag äter varje dag
är blod;
blått blod,
rött blod,
blått blod.
Och vad blir det
av det
om inte
böjda läppar,
böjda handleder.
Jag slingrar mig
i min förvirring
innan min dag
rasar över mig.
Jag behöver
en sjuksköterska.
Du är min
sjuksköterska.




Fri vers (Prosapoesi) av Koloristen
Läst 126 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-07-08 09:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Koloristen
Koloristen