Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kohage


kohage
stora mumlande gamla
björkar i natten




Bunden vers (Haiku) av Gunwale VIP
Läst 142 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-07-08 22:53



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En märklig situation, men varför inte?
Björkar har säkert mycket att diskutera!
2022-07-12

    Lena Söderkvist VIP
Stämningsfullt haiku. Jag ser trollen titta fram bakom flyttblocken.
2022-07-10

  Annie b'larsson VIP
Så fint! Jag har gått till skogen, ställt mig under ett träd - och fått frid.
2022-07-10
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP