Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sjukdom


Denna sjukdom
när orden längtar
efter liv

när de förlossas
ofullgångna

det ena
efter det andra

Detta själens sorgsna
havandeskap

De döende barnen bortsorteras
och lämnar hål
av smärta

Sjukdomens värsta tecken
är svartgapet

av sanningssaknad

Vid tillfrisknandet
stängs hjärtat

hårt

på försök




Fri vers av Färdskrivaren VIP
Läst 301 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-07-09 06:58



Bookmark and Share


  helenita VIP
Starkt, vemodigt
2023-10-25
  > Nästa text
< Föregående

Färdskrivaren
Färdskrivaren VIP