Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Fått låna ett foto av en vän på Ifokus.se


En magisk upplevelse

En magisk upplevelse

Tänk att få åka på denna magiska resa ,
uppleva olika natur fenomen och njuta av dessa
delikatesser .
Det vattnas i munnen på mig , det är så man dreglar. .

Kan inte se mig mätt på denna natur ,
det är så magiskt med allt grönt och havet som inger en ro
som man inte kan uppleva någon annanstans.

Blundar och ser alla bilderna flimra förbi ,
är det verkligen jag som står där i min skapelse.
Blickar över denna vackra vy .

Min man tar min hand och säger :
Kom nu älskling , vi har ett bord som väntar på oss . .




Fri vers (Fri form) av soligajag_1 VIP
Läst 114 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2022-07-09 09:11



Bookmark and Share


  Lynx63 VIP
Wow bra skrivet

2022-07-25
  > Nästa text
< Föregående

soligajag_1
soligajag_1 VIP