Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Arla- och särlaregn.


Dagens grå diken, morgondagens regn


dagens gråa diken
under mina ögon,
överbliven kamp
och skam.
jag torkar av det,
eller rättare sagt,
smörjer det med olja
och lägger det åt sidan
så att de renas.
mina diken är nu rena
för att fånga upp
morgondagens regn.




Fri vers (Prosapoesi) av Koloristen
Läst 143 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2022-07-11 10:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Koloristen
Koloristen