Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till ensamma nordiska män.


Rum och rygg


Lossa rummet
när du går igenom det.
En blick
snörar upp din rygg,
inte slarvig
utan bara medveten
om dig själv,
okänd och ensam
av din bara brist.
Känner ingenting
av stöd bakom dig
trots alla förnimmelser
av din vakna gungstol
och dess knarrande.
Vad du så noga
bestämmer dig för
sparar endast
återstående ersättning.
Rummet avlägsnat,
ömt, på din rygg.




Fri vers (Prosapoesi) av Koloristen
Läst 109 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-07-10 06:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Koloristen
Koloristen