Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Märkt i rött

Där han smeker
Visar längtan sin kraft
Efter hand i sveda
Föds

Hon

I en skepnad av
Lydnad
Tillgivenhet
Lust

För eldens tecken
Böjer hon sitt huvud
Tills hennes blick
Visar
Tacksamhet

Trollbinder hans manlighet
Spelar på hans strängar

Tills han med rovdjurets girighet
Plöjer
Tar
Markerar revir

Älskar

Henne

I den stunden
Som är utanför
En vanlig värld

Kommer hon
Att för alltid

Vara hans





Övriga genrer av Nina Nightwish
Läst 95 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-07-10 08:54



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Underbart.

Tack
2022-07-10
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish