Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är skyldig

Det finns trötthet
som inte går över
Saknad
efter allt det som var
Misstag
svåra att bära
Skuld
för jag vände mig bort

Så jag sover
vandrar och vilar
Minns
och gråter mig klar
Lever
med skammen jag bär på
Hanterar
hon som är jag









Fri vers av Lehva VIP
Läst 230 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2022-07-13 12:27



Bookmark and Share


  Anya VIP
Åhh vad detta känns igen. Du tar liksom upp ett års terapi på få rader. Mycket träffande och snyggt.
2022-07-23

  Kajan VIP
Den här är svår att värja sig mot, både direkt och träffande; intet överflödigt ord heller, och fullständigt självklar.
2022-07-20

    Lena Staaf VIP
Stark dikt, naket utan åthävor. Svidande men kanske också läkande i sin insikt.
2022-07-15

  Annie b'larsson VIP
Det här är jättebra.
Diktjaget har en insikt, som handlar om att våga. Våga vara den man blev och bära henne genom eld och vatten.
2022-07-14

  Marita Ohlquist VIP
Blir djupt berörd av textens innehåll.
Må glädjens ljus återkomma och skingra mörkret.
2022-07-13

  SatansSon VIP
känner igen.
2022-07-13

  Monika A Mirsch VIP
Gillar och känner för din dikt - superbra - tack!
2022-07-13

  Poesia VIP
Denna text går rakt in i hjärtat! Tack.
2022-07-13
  > Nästa text
< Föregående

Lehva
Lehva VIP