Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du skall bliva vid min sida


Herren bor i mig inatt

jag känner Hans närvaro så starkt

Hans röst så tröstande

som en ton i en ljuv melodi

utan Honom

tåget, bron, klippan

jag skulle överväga

...

Jag måste gå nu

viskar han

men jag lämnar en ängel

vid din sida

Du ska inte gå någonstans

du ska bara vila i hennes famn

Du är ett av mina lamm

och du ska så förbli












Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 177 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-07-13 13:06



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Underbara ord.
2022-07-14
  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP