Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ni som känner mig vet vem jag menar.


Förflugen

förflugen.
alltid avvikande,
alltid älskande främlingar
som du.
lämnar dig,
men kommer tillbaka.
alltid backa tillbaka,
alltid älska dig.
oroa er inte,
ni åskådare.
kommer aldrig
att bryta med henne.
kommer alltid
att ha henne kär.




Fri vers (Prosapoesi) av Koloristen
Läst 117 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-07-13 18:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Koloristen
Koloristen