Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Stafett med TrollTörnTrappan, Chan, Cikoria blå och Lena Söderkvist. Lena gav mig orden bråttom, polisuniform och krävde. Jag lägger till 18 ord, skickar tre av dessa vidare.


Incident på Villa Villekullas tak (stafett)


Kling och Klang får bråttom att strippa
mitt i familjeföreställningen!

- upptäckte en civilpolis i publikhavet -

(Hyrande av polisuniform kräver ”värdigt användande”!)




Prosa av Gunwale VIP
Läst 147 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-07-13 21:22



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
Hihi, Pippi-poliserna kände sig alltså påminda om att de icke kunde bära uniformerna med värdighet?!

Tja haha, inte får man väl skådespela med rikets säkerhetssymboler i både otid och otakt... Tusentals rollfigurer må då få fullt upp att akta sig för civilpolisen ;-)
2022-07-15

    Lena Söderkvist VIP
Håller med Chan. Det skulle jag gärna ha velat se (Tro nu inte att jag någonsin tänker kolla på "Naked Attraction"...)
2022-07-14

  Chan VIP
Hade varit en syn!
2022-07-14

  lodjuret/seglare VIP
Själv har jag funderat över om hon (en massa namn samt Pippi och Långstrump därefter) letade efter spunk i en bok om dem alla, eller om spunk kom till i teveserien om Pippi Långstrump. Vidare undrar jag förstås om hon någonsin fann spunk någonstans och vad det i så fall är. Om poliserna strippade så gjorde de kanske som Per Oscarsson i Hylands hörna, stod där i bara mässingen iklädda kalsonger.
2022-07-13
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP