Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


framtidshopp


Färde


huset sålt
så lätt mig känner
som en fjäder

kan nu åka
vart jag vill

inte bry mig
någon annan
tar nu över

Fara åfärde
är borta

Färde -
framtidshopp
finns kvar




Fri vers (Fri form) av stormengudrun VIP
Läst 89 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-07-14 06:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP