Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ännu en tid

Det är tyst och stilla
Mörkare än på länge
Några få stjärnor glimmar
Ensamma på det oändligt blågråa himlavalvet

Vinden smeker trädens toppar lätt
Det är ännu ljummet i luften
Det finns en känsla
Att allt snart är över

Och kanske stämmer det
Kanske är värmen på väg bort
Och kylan smyger sig på
Mörkret tar sakta över

En ny tid är på väg
Allting förändras
Tynar bort
Men minnena finns alltid där




Fri vers av Coldasice VIP
Läst 136 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-07-14 00:56



Bookmark and Share


  Bo Lövhalka
Fina minnen att bevara

2022-07-14
  > Nästa text
< Föregående

Coldasice
Coldasice VIP