Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inget annat

Det finns så många saker
Som jag borde sagt
Och det finns saker
Som jag ångrar att jag sa

Det finns saker
Som jag borde ha gjort
Och saker som jag ångrar

Det finns ögonblick
Som jag skulle tagit vara på
Och chanser
Som jag aldrig tog

Det fanns stunder
Jag kunde funnits där
Men valde bort

Jag kan aldrig få det ogjort
Kommer alltid få ångra
Alltid tänka "tänk om"
Men det ändrar inget

Du valde ditt
Och jag drog mig tillbaka
Vi valde båda fel
Vi vet det nu

Vi ångrar
Vi gråter
Vi glömmer
Vi förlåter

För inget av det
Spelar längre någon roll
Vi har bara en liten tid
Att ta vara på
Och inget annat
Är längre viktigt




Fri vers av Coldasice VIP
Läst 78 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-07-14 12:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Coldasice
Coldasice VIP