Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Gå vidare, eh?


Släpp att du tappat det


Vänj dig vid att sitta här
rastlös på denna tärande mantis stol.
Du såg det komma, i din backspegel.
Det kommer att följa efter dig
eftersom du tilllåter det.
Tänd ljusen för att hjälpa dig att sova.
Bränn kanterna av dina drömmar.
Vakna, för att hänga ut dem genom fönstret.
Regnet kommer att tvätta bort
dina tändstickor.
Regnet kommer att skölja bort askan.
Regnet kommer att skölja bort
platsen du ville ha
och bad så mycket om för att rädda.




Fri vers (Prosapoesi) av Koloristen
Läst 184 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-07-15 07:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Koloristen
Koloristen