Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sålunda varat

Ta varsamma steg
ögonblickets is är tunn
berika jorden.

Småningom vila
delat mörker eller ljus
berikad jordmån.




Fri vers av urbanjohanssonwriter VIP
Läst 66 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-07-16 09:30



Bookmark and Share


  Bengt H VIP
Väldigt finurlig! Har inte tänkt att man kan tolka ordet "varsamma" så. "jord" och "jordmån" var också en bra kombo.
2022-07-22
  > Nästa text
< Föregående

urbanjohanssonwriter
urbanjohanssonwriter VIP