Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tax me’ kluriflax


Hanses tax

en klurifax

blinknickar det är dax

med lyckosmil sig ut beger

får plockat upp

det som då hastdumpit ner


Hanses tax

me' kluriflax

smackar och äter lax

nu han suktar efter jul

svassar med svans

roblundar bort bök och strul




Bunden vers (Rim) av BenGust VIP
Läst 132 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2022-07-16 13:53



Bookmark and Share


  Susen VIP
Härlig glädje och klurighet i denna dikt! Dessutom på rim som behärskas till fullo. Snyggt!
2022-07-20

  Elinor Sörensson VIP
Kul taxtext med klurlurig
titel.
2022-07-17
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP