Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vart är vi på väg?

Hjulet snurrar
allt
fortare

Vart är vi på väg?

Många söker
nya
vägar

En bättre plats

Ett bättre liv

En plats
där man kan
leva ut

Andra söker
en plats
att känna ro

Utbudet ökar

Behov skapas

Många söker
frihet

men är fångade
i
Slaveri

Jag längtar efter

frihet
utan
ängslan

-

Ju mer
jag ser
Ju mer
ser jag

Det kommer
aldrig fungera



Hur gör vi?








Fri vers (Fri form) av helenita VIP
Läst 191 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2022-07-16 21:17



Bookmark and Share


  Starkskör VIP
Ja, vad gör vi egentligen? Springer med huvudet före rakt in väggen, medvetet.....
2023-12-08

    ej medlem längre
Bra frågor!
Människan saknar sin Edens lustgård.
2023-02-11

  Maria Sundelin VIP
Vad vi söker är individuellt i en värld som vill forma normer
2022-07-18

  Den skrivande tysta
Intressant...
2022-07-16
  > Nästa text
< Föregående

helenita
helenita VIP