Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vi vill höra


Din Vaggsång

Du fanns alltid där
en stjärna av guld bland bloss
med mjuka lugna tankar

Strödde du nattens sömn
genom dalarnas månlysta ängar
tyst nynnande vaggsångens ord




Fri vers av Irene Backström
Läst 44 gånger
Publicerad 2022-07-17 03:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Irene Backström
Irene Backström