Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bland komman och ark

Klandra inte bokens omslag
För textens dolda skavanker
Innehållet som gör dig till dig
Och mig till mig
Är det som sätter lust, i livslust

Ge det tid, ge det liv




Bunden vers av Max Ludvig
Läst 67 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-07-17 10:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Max Ludvig