Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att kunna nå fram.


Olika sorter

Hon är så bra
på att vara önskad
och eftertraktad
och inte trängtandes
efter någon.
Gör dig till en fågel
med bara dimmans
och vingslagens ljud.
Som inte letar
efter sin mat
utan efter
hennes svarta fjädrar
som sticker upp, för dig.




Fri vers (Prosapoesi) av Koloristen
Läst 111 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-07-17 16:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Koloristen
Koloristen